Locuri de munca in agricultura la cules de citrice in Spania

Distribuie

Societate agricola din Spania este in cautare de personal necalificat (femei, barbati si cupluri) pentru munca in agricultura la cules de citrice: mandarine si portocale.

Se ofera:

  • Contract de munca Spaniol pe o perioada de cel putin 3 luni;
  • Salariul incepe de la 50 de EURO / zi;
  • Cazare gratuita asigurata de angajator;
  • Asigurare medicala;

Constituie un avantaj daca cunoasteti o limba straina, aveti cunostinte si practici generale de tehnici agricole la ferma si aveti experienta similara cu locuri de munca gen ferme agricole.

Munca se desfasoara in livada si va consta in principal in culesul citricelor si alte activitati ce deriva din acest post. Activitatea se desfasoara urmand instructiunile primite de la superiori, respectand standardul de calitate impus si modalitatea de lucru.
Este o munca solicitanta din punct de vedere fizic, drept pentru care muncitorul trebuie sa se afle intr-o forma fizica buna, apt sa lucreze in picioare si aplecat pe toata perioada programului, sa fie o persoana sanatoasa, sa aiba dorinta de munca si o buna atitudine fata de responsabilitatile zilnice pe care le primeste. Toate masurile de protectie si securitate in munca vor fi comunicate angajatului de catre angajator, inaintea inceperii muncii si se va urmari respectarea lor.

Pentru mai multe detalii si inscrieri va rugam sa sunati de Luni pana Vineri intre orele 09:00 si 17:00 la urmatoarele numere de telefon :

  • Romania: +40 770 931 307;
  • Spania: +34 643 165452;

 Acest site NU este o firma de recrutare forta de munca, promovam anunturi cu locuri de munca pentru ca dumneavoastra sa va gasiti un loc de munca mult mai repede si usor.

In cazul in care vi se cer bani, va rugam sa NU ii oferiti.

Anunt preluat de pe jobZZ.ro pentru promovare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *