Locuri de munca in depozitul EDCO din orasul Deurne, Olanda

Distribuie

Cauți un loc de muncă plăcut cu sarcini ușoare și un salariu bun?

Alege EDCO – un depozit foarte modern cu accesorii de grădină și casă, electronice mici precum căști, difuzoare wireless , radiouri …etc.

EDCO Eindhoven BV, fondată în 1978 ca companie de import/export, și-a câștigat de atunci o poziție unică ca corporație comercială globală. EDCO se concentrează pe un număr mare de grupuri țintă, cum ar fi distribuitori mari, revânzători, lanțuri de magazine, comercianți de catalog, depozite și magazine cu amănuntul.

EDCO deține un număr mare de linii de produse sub propria marcă. Fiecare brand are o linie de ambalare distinctă și bine concepută. Livrăm produse cu etichetă privată unui număr de clienți. Mărci A renumite precum Grundig, Kinzo, Duracell, Alpina și All Ride fac, de asemenea, parte din sortimentul nostru. Datorită liniilor noastre numeroase și diverse de produse, putem oferi o gamă largă de articole. EDCO caută în mod constant idei și concepte noi de produse.

Beneficii:

Un tarif orar atractiv care poate ajunge chiar până la 14,78 EURO + sporuri extra oferite pentru tura de după-amiază sau de weekend, datorită cărora vei câștiga și mai mult!

Ore garantate de lucru prin contract!

Cazare și transport local :
– locații rezidențiale moderne, cu Wi-Fi gratuit
– transport gratuit la/de la locul de muncă (mașină sau bicicletă, în funcție de distanță)
– asigurare medicală cu acces la o bună îngrijire a sănătății în toate situațiile

Posibilitate colaborare pe o perioadă mai lungă – nu vei sări între companii. La EDCO vei vrea să rămâi!

Formalități minime și simple de angajare– întregul proces de recrutare poate fi finalizat de la distanță, chiar și semnarea contractului este asigurat electronic!

Formare gratuită la locul de muncă, de ex. pentru EPT sau de ce nu chiar cursuri de stivuitorist pentru doritori

Asistență telefonică 24/7 în limba dumneavoastră maternă (Operation Service Center)

Aplicația myOTTO cu programul de lucru, fluturaș de salariu și întrebări frecvente

Contract de muncă temporar în condiții olandeze

Cursuri de limbi străine, training online și alte proiecte pentru angajații noștri, cum ar fi Fit@ OTTO sau Happy OTTO Wish!

Descrierea jobului:

Sarcini principale: 

Descărcare și încărcare – mărfurile ușoare fac munca în această poziție la fel de ușoară

Colectarea comenzilor și reambalarea produselor sus-menționate în ambalaje noi care să respecte standardele europene

Cerințe:

Cunoașterea limbii engleze – obligatoriu

Disponibilitate pentru o perioadă mai lungă de timp (cel puțin șase luni)

Flexibilitatea și acceptarea de a lucra în schimburi și în weekend dacă este necesar

Descrierea companiei

Despre OTTO Work Force

Înfiinţată în anul 2000 in Olanda, astăzi OTTO Work Force a devenit cea mai mare organizaţie de ocupare a forţei de muncă din Europa. Asistăm angajaţii ce se relochează din ţara de origine și lucrează cu contract temporar într-o altă ţară. În plus, compania oferă numeroase și diverse locuri de muncă. Peste 15.000 candidați sunt angajaţi temporar prin intermediul companiei noastre, în principal în Olanda, Germania și Polonia. În Europa de Vest și Centrală suntem prezenți cu peste 50 de birouri.

OTTO Work Force este o companie cu capital privat.

Misiune

OTTO Work Force crede într-o piaţă europeană a muncii fără frontiere. În calitate de lider de piaţă în domeniul serviciilor internaționale de recrutare, suntem mereu în căutarea de noi concepte pentru a servi în mod optim interesul clienților și al angajaţilor noștri în ceea ce privește flexibilitatea. La OTTO Work Force ne desfășurăm activitatea din pasiune și întotdeauna încercăm sa fim cu un pas înaintea solicitărilor.

Viziune

Prin consolidarea poziției noastre în Polonia, Germania şi Olanda, suntem în măsură să optimizăm în continuare conceptele noastre pentru clienţii noştri. În același timp, punem accentul pe RESPECT ca cea mai importantă valoare individuală și corporativă, suntem capabili să îmbunătățim situația migranților noștri din muncă.

Detalii la numărul de telefon: 0744342994, sau pe adresa de email [email protected]

Adresa web:www.ottoworkforce.ro

Program de lucru de luni până vineri între orele 09:00 și 15.00

Acest site NU este o firma de recrutare forță de muncă, promovăm anunțuri cu locuri de muncă pentru că dumneavoastră să va gășiți un loc de muncă mult mai repede și ușor.În cazul în care vi se cer bani, va rugăm să NU îi oferiți.

Anunț preluat de pe ejobs.ro