Locuri de munca personal calificat/necalificat Olanda 2200-2450 euro/luna

Distribuie

Noi locuri de munca in Olanda in domeniul agriculturii. Salariul în Olanda ptr anul 2024 este 13.27 E brut /h ptr toți lucrătorii peste 21 ani. Lucrătorii cu vârsta mai mica pot avea un salariu mai mic, conform legislației olandeze. Este necesar ca fiecare lucrător să aibă un cont în Euro pe numele lui, altfel nu vă primește la muncă. Cazarea: de obicei câte 2 persoane în camera, la casă/apartament. Uneori pot fi si caravane mobile (foarte rar însă)

Cerințe generale la majoritatea acestor locuri de muncă: Cunoștințe medii de limba engleza/germane (cel puțin unul din doi lucrători), Permis auto (cel puțin unul din doi lucrători), seriozitate, adaptare rapidă, disponibilitate de munca pe o perioadă mai îndelungată, Experiența anterioară în anumite domenii vă poate ajuta., Disponibilitatea de a învăța lucruri noi

1). Munca la sere de flori: Munca în serele cu flori este disponibilă pe toată durata anului în majoritatea cazurilor. Munca poate fi la plantat, repicat, sortat, ambalat și pregătirea comenzilor pentru livrare, poate fi muncă la bandă = în echipă sau individual. Ori de câte ori este necesar, curățenie la locul de munca, diverse munci de întreținere a culturilor și a serelor. Contract pentru 12 luni, cu concediul de odihnă aferent. Foarte rar, pot fi joburi de 6-9 luni.

2). Alte munci în agricultură: Experiența anterioară constituie un avantaj. Adeseori faceți naveta cazare-muncă cu bicicleta (o asigură angajatorul).

 • Recoltat sparanghel – (Aprilie – Iulie) muncă in câmp. aici se pot face mai multe ore comparativ cu toate celelalte munci Recoltat căpșuni – (Aprilie – Decembrie) cultivate în sistem suspendat în sere sau la sol in solarii/câmp.
 • Recoltat zmeura (Iunie – Octombrie)
 • Recoltat alte legume în câmp (Aprilie – Noiembrie) munca în câmp: salată, broccoli, …
 • Recoltat legume în sere (Aprilie – Noiembrie) vinete, castraveți, roșii, ardei.
 • Recoltat flori în câmp: (Mai-Septembrie) floarea soarelui ornamentala (h=90cm), bujori.

3). Munca în depozite și fabrici: Munca în depozite (logistică) poate fi la bandă la sortare/ambalare/etichetare, la pregătirea comenzilor pentru livrare. Pot fi produse alimentare, electrocasnice, de uz casnic, îmbrăcăminte/încălțăminte, accesorii modă …

Munca în fabrici poate include: Sortare și ambalare produse din aluminiu sau metal, procesare mezeluri, carne, condimente alimentare, hrană pentru animale, componente prefabricate din beton, unități unde se reciclează saltele, unități de ambalare fructe și legume – spălare, sortare, ambalare, stivuire. Diverse alte joburi in fabrici. Munca în fabrici necesită adeseori anumite abilități tehnice, să poți lucra cu diferite mașini sau utilaje, și uneori în plus uneori cu o liză transpalet – manuală sau electrică sau stivuitor. Munca cu o macara în cadrul fabricii este posibilă adeseori. Salariul poate diferi, în funcție de complexitatea muncii, poate fi mai mic (f rar) sau mai mare decât 13,27 Euro brut/h (11.5 Euro net/h), conform legislației olandeze. Experiența poate constitui un avantaj, însă sunt acceptați și lucrători fără experiență dacă au dorința de a învăța rapid și au atitudinea si abilitățile potrivite.

4). Munca în ferme zootehnice: Munca implică îngrijire, hrănire, efectuarea tratamentelor, curățenie, ajutare la fătare (când este cazul), muls (când este cazul) în ferme de vaci, porci, capre, pui. Alte munci generale necesare în ferma respectivă.

Cerințele jobului:

 • Experiența în munca animalele constituie un avantaj,
 • Cunoștințele de limba engleza constituie un avantaj.
 • Disponibilitatea de a învăța și a lucra chiar și singur.
 • Disponibilitate pe perioadă îndelungată, de obicei minim 1 an, cu concediul de odihnă aferent.
 • Aceste ferme au de obicei între 2-6 lucrători de aceea comunicarea în limba engleza/germană/olandeză este necesară.
 • Salariul pornește de la 13,27 Euro brut/h (11.5 E net/h) și poate crește în funcție de experiența și abilitățile lucrătorului și desigur, perioada de timp lucrată acolo.

5). Munca la spații verzi: Se lucrează în pepiniere pomicole, parcuri, grădini publice sau private și alte spatii verzi din Olanda. Munca la curățenie, plantat, tăiat și îngrijit arbuști ornamentali, plantat – îngrijit – tuns gazonul, plantat pomi, arbuști sau flori. Se poate lucra cu diferite utilaje și mașini, este o munca foarte atractiva prin prisma faptului că diferă zilnic și vezi multe locații noi.

 • Cerințele jobului: Disponibilitate de învățare
 • Atenție și siguranță în muncă. Folosiți utilaje (motocositoare, drujba, aspirator frunze, foarfec de mână sau electric, etc)
 • Salariul – de obicei este puțin mai ridicat decât salariul din agricultură.

6). Munca la curățenie: Se lucrează la curățenie în diferite spatii: hoteluri, case de vacanță, școli, spitale. Contract de 4-12 luni, necesită cunoștințe medii de limba engleză și 1 din 2 lucrători să aibă permis auto. Sunt situații cand vei lucra în echipă, dar se poate lucra și individual.

7). Munca in abator pui Se lucrează la ambalare produselor (piept, pulpe…) munca la banda in echipa. Tranșarea puilor se face automatizat pe bandă, dvs doar ambalați produsele în cutii (maxim 10kg cutia)

Cerințe:

 • Experiența anterioară constituie un avantaj (orice altă muncă cu carne proaspătă)
 • Permis auto iar uneori și autoturism propriu – ptr a va deplasa de la cazare-munca. Angajatorul achită combustibilul.
 • Disponibilitate la program prelungit
 • Contractul pe minim 12 luni
 • Munca este într-un ambient de 3-8 grade C.
 • Salariul net este puțin mai mare față de munca în agricultură.

Persoanele interesate de oferta, pot contacta angajatorul pentru informatii suplimentare si inscrieri numarul de telefon 0041 44 586 23 21 sau trimiteti mesaj pe WhatsApp la numarul 0740519339. (doar între orele 09:00 – 17:00 de LUNI pana VINERI) sau aplicati aici cu numele si prenumele dumneavoastra complet si numar telefon valabil, la care sa puteti fi contactati dupa aplicare, pentru a vi se da toate informatiile de care aveti nevoie.Pentru mai multe anunturi cu locuri de munca apasati aici!

 

Anunt preluat de pe olx.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *