Lucrător în seră de tomate in Steenbergen, Olanda

Distribuie

KBB, o companie agricolă, situată în regiunea de sud a Olandei, angajează în prezent ambalatori de tomate „zakken”.

Locatia: Steenbergen, Olanda

În calitate de lucrător în sera de tomate, vi se va solicita o muncă flexibilă, deoarece o varietate de sarcini pot apărea pe parcursul întregului sezon în sera de tomate.

Veți fi în principal responsabil pentru însacarea plantelor de tomate, în saci de rumeguș.

Punerea în saci permite o manipulare mai ușoară de către consumator.

Această însacuire necesită un efort suplimentar în seră, deoarece împachetarea în magazie, în plus față de ceea ce este necesar pentru ambalarea în tăvi, deteriorează roșiile.

De asemenea, este important să nu se umple prea mult coșurile de recoltare, deoarece fructele pot fi deteriorate atunci când coșurile sunt stivuite pe paleți pentru a fi transportate la magazia de ambalare.

Precauțiile importante de manipulare includ reducerea la minimum a înălțimii la care roșiile sunt lăsate în coșul de recoltare și recoltarea dimineața devreme, când temperatura fructelor este mai scăzută decât în timpul căldurii din timpul zilei.

De asemenea, vi se poate cere să efectuați următoarele:

Pregătirea plantelor;

Transplantarea plantelor, manipulând cu precauție;

Cultivarea plantelor și tăierea roșiilor înainte de recoltare, conform instrucțiunilor șefilor de echipă;

Culegerea roșiilor pentru recoltare;

Sortarea roșiilor în funcție de calitatea lor.

Acesta este un loc de muncă solicitant și este posibil să fie nevoie să se facă ture suplimentare, precum și să se lucreze și sâmbăta.
Dacă lucrați mai mult de 152 de ore într-o perioadă de 4 săptămâni, orele suplimentare se plătesc suplimentar cu 135%.

Indemnizații:

Oamenii au dreptul la o indemnizație de concediu care se ridică la 8% din salariul real: Rezerva de vacanță va fi plătită în timpul vacanței sau în cazul în care contractul încetează.

accessibility

Abilitati:

O anumită experiență de lucru în sere, în special în ambalarea roșiilor în saci „zakken”, deoarece modul în care sunt manipulate roșiile la recoltare are un impact și asupra prezentării roșiilor pe piață;

Pregătiți să lucrați într-un mediu cald (în timpul verii pot fi +30ºC în interiorul serei pentru a permite fructelor să crească);

Lucrători entuziaști și motivați, care nu se supără să lucreze;

Cu o stare de sănătate bună și dispuși să facă o muncă fizică și solicitantă, deoarece este posibil să fie nevoie să se aplece și să îndeplinească sarcini grele;

Motivația de a rămâne pentru o perioadă lungă de timp în Olanda;

Disponibilitatea de a rămâne în Olanda cel puțin 6 luni fără concediu, deoarece în timpul sezonului de recoltare nu este posibil să aibă concediu.

Limba:Este necesară comunicarea în limba olandeză sau engleză.

Pentru mai multe informatii si pentru a aplica, intrati pe https://robin.jobs/ro/joburi-olanda/lucrator-in-sera-de-tomate-interviu-la-fata-locului

Program de lucru de luni până vineri între orele 09:00 și 15.00

Acest site NU este o firma de recrutare forță de muncă, promovăm anunțuri cu locuri de muncă pentru că dumneavoastră să va gășiți un loc de muncă mult mai repede și ușor.În cazul în care vi se cer bani, va rugăm să NU îi oferiți.

Anunț preluat de pe https://robin.jobs/ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *