Muncitor sortare in depozit la DPD orasul Oirschot, Olanda

Distribuie

APLICĂ ACUM ca Muncitor la sortare în depozitul DPD din Oirschot OLANDA cu începere IMEDIATĂ

Salariu atractiv* 14.38 EURO/oră (indemnizație de vacanță inclusă), 2150 euro/luna
Limbi acceptate* Engleză, nivel cel puțin conversațional
Industrie* Logistică
Locație* Oirschot, Olanda
Tipul de angajare* Contract pe durată determinată

DPD este una dintre cele mai mari companii poștale din lume.

Datorită abordării sale inovatoare, compania este în continuă creștere. Sute de scrisori și pachete sunt sortate în depozitul din Oirschot.

Lucrătorul la sortare este responsabil pentru toate pachetele. Sarcinile includ încărcarea/descărcarea coletelor, verificarea calității, sortarea și etichetarea pachetelor.

Se lucrează de luni până vineri, în ture de după-amiază, seară și noapte; există posibilitatea de a lucra în weekend.

De asemenea, ai opțiunea de a lucra part-time, în principal lunea și marțea. Primește bonusuri pentru munca efectuată seara, noaptea și în weekend.

Bucură-te de pauzele petrecute în cantină alături de colegii tăi. Mediul de lucru este deschis, flexibil și confortabil.

Devino lucrător la sortare și alătură-te acestei echipe prietenoase!

Beneficii:

Plăți la timp

Program de loialitate

Salarii săptămânale

Formalități de angajare online

Cazare modernă

Aplicația myOTTO

Helpdesk 24/7

Transport la/de la muncă asigurat

Asigurare medicală

Sarcini:

Încărcarea/descărcarea coletelor

Sortarea pachetelor

Scanarea pachetelor

Etichetarea pachetelor

Controlul calității

Cerinte:

Aptitudine fizică

Disponibilitate de a lucra în ture

Cunoașterea limbii engleze la un nivel conversațional

+40 316 316 814

Despre OTTO Work Force

Înfiinţată în anul 2000 in Olanda, astăzi OTTO Work Force a devenit cea mai mare organizaţie de ocupare a forţei de muncă din Europa. Asistăm angajaţii ce se relochează din ţara de origine și lucrează cu contract temporar într-o altă ţară. În plus, compania oferă numeroase și diverse locuri de muncă. Peste 15.000 candidați sunt angajaţi temporar prin intermediul companiei noastre, în principal în Olanda, Germania și Polonia. În Europa de Vest și Centrală suntem prezenți cu peste 50 de birouri.

OTTO Work Force este o companie cu capital privat.

Misiune
OTTO Work Force crede într-o piaţă europeană a muncii fără frontiere. În calitate de lider de piaţă în domeniul serviciilor internaționale de recrutare, suntem mereu în căutarea de noi concepte pentru a servi în mod optim interesul clienților și al angajaţilor noștri în ceea ce privește flexibilitatea. La OTTO Work Force ne desfășurăm activitatea din pasiune și întotdeauna încercăm sa fim cu un pas înaintea solicitărilor.

Viziune
Prin consolidarea poziției noastre în Polonia, Germania şi Olanda, suntem în măsură să optimizăm în continuare conceptele noastre pentru clienţii noştri. În același timp, punem accentul pe RESPECT ca cea mai importantă valoare individuală și corporativă, suntem capabili să îmbunătățim situația migranților noștri din muncă.

De asemenea, pentru că siguranța datelor tale este foarte importantă pentru noi, ne-am asigurat că înțelegi cum și în ce fel sunt folosite CV-urile și informațiile tale de către noi, in urma aplicarii la unul sau la mai multe anunturi active pe care le are compania noastra.

Detalii la numerele de telefon:0 316 316 814;  0747722755, sau pe adresa de email [email protected]

Program de lucru de luni până vineri între orele 09:00 și 15.00

Acest site NU este o firma de recrutare forță de muncă, promovăm anunțuri cu locuri de muncă pentru că dumneavoastră să va gășiți un loc de muncă mult mai repede și ușor.În cazul în care vi se cer bani, va rugăm să NU îi oferiți.

Anunț preluat de pe jobzz.ro