Operator la banda in productia de cartofi prajiti, Olanda

Distribuie

Locatia:

‘s-Heer Arendskerke, Olanda

Despre job:

În calitate de operator de mașini de ambalare , sunteți responsabil pentru operarea eficientă a mașinilor implicate în procesul de producție a cartofilor prăjiți.

Aceasta poate include pornirea și oprirea mașinilor, monitorizarea liniei de producție, rezolvarea unor probleme tehnice simple și asigurarea eficienței procesului de producție.

Operatorul joacă un rol crucial în procesul de producție, asigurându-vă că produsele sunt ambalate cu acuratețe conform specificațiilor și standardelor de calitate stabilite.

Cerințe:

Operatorul în acest caz ar fi concentrat pe menținerea calității, minimizarea timpului de nefuncționare și asigurarea unei producții fără probleme. Aceasta poate include verificarea materiilor prime, setarea mașinilor conform specificațiilor și efectuarea unor sarcini simple de întreținere.

Beneficii:

Salariul orar pentru această poziție este de 14,53 EUR pe oră, ceea ce reflectă angajamentul și abilitățile dumneavoastră.

Veți primi, de asemenea, o indemnizație de tură de 39,5% ca compensație pentru munca în ture.

Poziția de Operator Packaging Machine (LD) oferă nu numai un pachet financiar atractiv, ci și oportunitatea de a face parte dintr-o echipă dinamică și o organizație care vă sprijină creșterea profesională.

Contact: +40 787 381 934
Email: [email protected]

Acest site NU este o firma de recrutare forta de munca, promovam anunturi cu locuri de munca pentru ca dumneavoastra sa va gasiti un loc de munca mult mai repede si usor.

In cazul in care vi se cer bani, va rugam sa NU ii oferiti.

Anunt preluat de pe nedworkpeople.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *